Service, 24/7

service247_klein1

service 247Service, 24 uur per dag – 365 dagen per jaar.

Door gebruik te maken van onze 24 uur service – calamiteitendienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Voor beheerders van woningcomplexen, kantoren en winkels is deze dienst een uitstekend middel om huurders en gebruikers een optimale service te bieden waarbij u de zorg aan ons kunt laten en verzekerd bent van een snelle respons om de eerste nood te verhelpen, de gedupeerde gerust te stellen en paniek weg te nemen. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachten-onderhoud.

  • Brandschades
  • Bouwkundige defecten
  • Wateroverlast / Lekkages
  • Inbraakschade
  • Glasschade
  • Stormschade
  • Stroomstoringen
  • Sloten service

Onze medewerkers streven voor u dagelijks naar het beste resultaat vanuit onze kernwaarden Klantgericht, Samenwerken en Discipline. Heeft u vragen of opmerkingen, ons team van enthousiaste medewerkers is u steeds van dienst en voorziet u graag van deskundig advies. Om onze service blijvend te ontwikkelen worden er regelmatig onderzoeken uitgevoerd naar uw tevredenheid en hoe wij deze verder kunnen verbeteren.

Voorzieningen treffen en vervolgschade herstellen.

Bij ernstige calamiteiten zijn we op uw aanwijzing zeer snel ter plaatse en treffen we de voorzieningen die nodig zijn om vervolgschade te beperken en eventuele in gebruikname te kunnen waarborgen. Door onze flexibele werkwijze zijn we vervolgens in staat om op zeer korte termijn ons plan voor herstel te presenteren, waarna wij in bijna alle gevallen binnen 24 uur kunnen beginnen met de herstel werkzaamheden.

Mutaties

Om te voorkomen dat huurwoningen langer leeg staan dan nodig hebben wij een vaste ploeg ervaren medewerkers klaar staan. Het opnemen, uitbrengen van de offerte en uitvoering kan elkaar direct opvolgen. De werkzaamheden zoals het strippen van de woning, eventueel asbest verwijderen, schilderen, stofferen en aanbrengen van nieuw sanitair en/of een nieuwe keuken worden door onze eigen specialisten uitgevoerd.