Historie

historie 3

historie 1

historie 2In 1937 is het aannemersbedrijf opgericht door C. van Schaik en heeft zich, sindsdien ontwikkeld tot een bedrijf waarin alle facetten, van ontwerp tot en met de realisatie van een project en het onderhoud aanwezig zijn. Het bedrijf bouwt al snel een goede naamsbekendheid op bij de vele particuliere opdrachtgevers in de stad en provincie Utrecht.

Daarna groeit het uit tot een allround bouwonderneming met een zeer brede klantenkring van onder andere woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders, gemeenten en rijksoverheid. Voorzien van kennis en kunde om het groeiende klantenbestand optimaal te kunnen bedienen, ontstaat er een intensieve samenwerking met een brede visie op bouw & onderhoud van vastgoed.

Sinds 1995 word het bedrijf geleid door Dhr. J.D.A. de Jager. De oorspronkelijke twee bedrijven, de Jager schildersbedrijf B.V. en aannemersbedrijf van Schaik b.v. zijn aan het begin van dit millennium samengevoegd tot één krachtige organisatie De jager Totaal B.V.

Met een focus gericht op de toekomst en een brede marktgerichte oriëntatie is aannemersbedrijf van Schaik B.V. uitgegroeid tot een slagvaardige en efficiënte organisatie met een totaalpakket op het gebied van bouw en onderhoud.